Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2018 | Tandarts in de praktijk | Uitgave 3/2018

Tandartspraktijk 3/2018

De lieve tandarts

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2018
Auteur:
Frank van Wijck

Samenvatting

De angst die zijn dochter voelde voor de tandarts zette Jan Henk Nawijn ertoe aan een keurmerk te ontwikkelen voor wat hij De Lieve Tandarts noemt. Inmiddels hebben dertig praktijken dit keurmerk ontvangen. Maar afgaand op de hoeveel mensen die uit angst het tandartsbezoek uitstellen of afstellen, is veel meer nodig, stelt hij.

Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

Tandartspraktijk 3/2018 Naar de uitgave

Out of the box (27)

Niets is mooier dan echt (2)

Intercollegiaal online

Wat te doen met deze 11?