Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2018 | Uitgave 3/2018

Tandartspraktijk 3/2018

Independer.nl en patiënt houden tandarts spiegel voor: Wat is úw online reputatie?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2018
Auteur:
Giney C. Sowidjojo
Belangrijke opmerkingen
Giney Sowidjojo (ACTA 2016) is als tandarts werkzaam bij Tandarts Liem Amsterdam en Het Mondzorg Huis Rotterdam. Dit artikel is een samenvatting van haar masterscriptie (2016) Online reviews about dentists. Ze won hiermee de 3e prijs van de NWVT-TP Masterscriptieprijs.

Samenvatting

Patiënten worden steeds mondiger en willen eigen keuzes maken. Daartoe raadplegen ze op internet beoordelingssites. Zulke sites, zoals independer.nl en de Zorgkaart Nederland, maar ook de sociale media, maken vanuit patiëntperspectief de zorg meer transparant. Ook tandartsen worden steeds vaker op deze wijze door hun patiënten aan een waardering onderworpen. In onderstaande bijdrage wordt nader ingegaan op de vraag hoe tandartsen in Nederland door patiënten worden beoordeeld en hoe deze informatie een rol kan spelen in de tandheelkundige zorgverlening.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

Tandartspraktijk 3/2018 Naar de uitgave

Intercollegiaal online

Advies gevraagd!

Redactioneel

App normaal

Nieuws

Nieuws

Intercollegiaal online

Wat te doen met deze 11?