Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2012 | Uitgave 8/2012

Tandartspraktijk 8/2012

De kronenfabriek

WAAR KOMEN DE KRONEN VANDAAN?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2012
Auteur:
Drs. Jip Kreijns
Belangrijke opmerkingen
tandheelkundig adviseur en tandarts. Daarnaast was hij van 1990-2010 redacteur van TandartsPraktijk.
De gemiddelde patiëntmeent zo’n beetje te weten wat een tandarts doet. Op detailniveau is de kennis van de gemiddelde patiënt over de tandheelkunde beperkt.Maar weinigen zullen aan hun familieleden kunnen uitleggen wat het verschil is tussen een inlay en een kroon. Ook is het patiënten lang niet altijd duidelijk waar dit soort werkstukken gemaakt worden.Maakt de tandarts ze zelf in zijn laboratorium, waar hij het zo vaak over heeft? Is er een tandtechnicus bij hemin dienst die kronenmaakt? Of komen kronen uit de fabriek?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2012

Tandartspraktijk 8/2012 Naar de uitgave

PRODUCT NIEUWS

DRIEMAAL PRIMER

OriginalPaper

De additional

OriginalPaper

Telescoopkronen