Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2012 | HEYNICK’S HOEK | Uitgave 8/2012

Tandartspraktijk 8/2012

HET HUIS VAN DR. JOHN STORER

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2012
Auteur:
dr. Frank Heynick
Belangrijke opmerkingen
De Amerikaanse medisch-dentaal historicusdr. Frank Heynick heeft zo'n vijfhonderd artikelen en een aantal boeken gepubliceerd. Alvorens in Groningen tot doctor in de geneeskunde te promoveren, studeerde hij industriële vormgeving, geschiedenis, taalwetenschap en psychologie. Hij doceert aan de New York University.
Wat gebeurt er als een vermaarde architect die slordigmet budgetten omgaat een welgestelde tandarts als cliënt heeft die heel goed op de centen let?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2012

Tandartspraktijk 8/2012 Naar de uitgave

TANDARTS IN DE PRAKTIJK

Regelmatig poetsen

PRODUCT NIEUWS

DRIEMAAL PRIMER

OriginalPaper

De kronenfabriek