Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2009 | Huisartsenzorg in cijfers | Uitgave 10/2009

Huisarts en wetenschap 10/2009

De huisarts: 24/7?

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 10/2009
Auteurs:
Margreet Reitsma-van Rooijen, Judith de Jong

Samenvatting

De huisarts die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor zijn patiënten beschikbaar is, bestaat al lang niet meer. De huisarts is alleen beschikbaar tijdens kantooruren. Wat vinden mensen hiervan? Veel mensen juichen de verruimde openingstijden van allerlei voorzieningen toe. Zou er ook behoefte zijn aan een avond- en/of weekendspreekuur van de eigen huisarts? Wat vinden mensen eigenlijk van de beschikbaarheid van hun huisarts? In mei 2009 legden we aan leden van het Consumentenpanel Gezondheidszorg een aantal vragen voor over het avond- en weekendspreekuur van hun eigen huisarts.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2009

Huisarts en wetenschap 10/2009 Naar de uitgave