Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2009 | Implementatie | Uitgave 10/2009

Huisarts en wetenschap 10/2009

Herinneringen tijdens het spreekuur

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 10/2009
Auteur:
   

Samenvatting

Met de veelheid van richtlijnen en protocollen en indicatoren die de kwaliteit van het medisch handelen moeten borgen, is het onontkoombaar dat bij een bepaalde patiënt niet alle aangewezen handelingen worden verricht. Een herinnering van nog niet verrichte handelingen voor een patiënt tijdens het spreekuur, biedt dan uitkomst. Sommige systemen ter ondersteuning van klinische besluitvorming (Clinical Decision Support Systems) genereren automatisch herinneringen voor de gebruiker. Andere systemen moet de gebruiker actief opstarten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2009

Huisarts en wetenschap 10/2009 Naar de uitgave