Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2017 | Specialisatie | Uitgave 1/2017

Standby 1/2017

De ene paropatiënt is de andere niet

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2017
Auteur:
Geerten-Has Tjakkes

Samenvatting

Geerten-Has Tjakkes, parodontoloog Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) was een van de sprekers op de 30e Standbydag. Het laat zich goed lezen met muziek op de achtergrond, te beginnen met zanger Liam Bailey: It’s not the same, stelt parodontoloog, tandarts en docent Geerten-Has Tjakkes aan het begin van zijn lezing.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2017

Standby 1/2017 Naar de uitgave

Praktijkvoorbeeld

Wat zijn koolhydraten?