Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2017 | Interview | Uitgave 1/2017

Standby 1/2017

Elisah Rasing tandartsassistent van het jaar

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2017
Auteur:
Yvonne Maassen

Samenvatting

We schrijven zaterdag 5 november 2016. Veel tandartsassistenten reizen af naar Utrecht voor de 30 e Standbydag. Voor Elisah Rasing is het een superspannende dag. Zij is een van de drie genomineerden voor de tandartsassistent van het jaar 2016. Ik spreek Elisah net voordat ze haar zegje gaat doen tegen een 700-koppig publiek. Ga er maar aan staan.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2017

Standby 1/2017 Naar de uitgave

Praktijkvoorbeeld

Wat zijn koolhydraten?