Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2017 | Communicatie | Uitgave 1/2017

Standby 1/2017

Bacteriën delen door zoenen

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2017
Auteur:
Lienke Neef

Samenvatting

Op een donkere avond met veel regen over een bijna onverlicht park van de Apenheul wandelen, is toch net even wat anders dan met mooi weer aapjes kijken. Een niet alledaagse, maar bijzondere plek voor het congres ‘Oral systemic link: (healthy) lifestyle’ dat plaatsvindt de avond voorafgaand aan het najaarscongres ‘Verslaafd aan... De mondhygiënist’ van de NVM in samenwerking met Philips.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2017

Standby 1/2017 Naar de uitgave

Praktijkvoorbeeld

Wat zijn koolhydraten?