Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2019 | Uit de praktijk | Uitgave 5/2019

TPO - De Praktijk 5/2019

Dagbesteding voor hoogopgeleide ouderen

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2019
Auteur:
Gerda Keizer
Ook hoogopgeleide of hoogbegaafde ouderen kunnen geheugenproblemen krijgen. Dan zijn ze aangewezen op voorzieningen die hen en hun mantelzorgers ondersteunen. Veel van deze mensen voelen zich alleen niet thuis bij een reguliere dagbesteding. Bij Pieter van Foreest, een organisatie met een breed pakket aan diensten voor ouderen, is de Mondriaangroep nu gestart met specifieke activiteiten voor hoger opgeleide ouderen. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2019

TPO - De Praktijk 5/2019 Naar de uitgave