Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2019 | Lezen/kijken/zoeken | Uitgave 5/2019

TPO - De Praktijk 5/2019

Gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2019
Auteur:
Esther Bood
Het boek is uitermate geschikt voor iedereen die te maken heeft met mensen met hersenletsel. Het biedt ondersteuning bij de herkenning en erkenning van de gevoelens van verlies en (levende) rouw en het opnieuw vormgeven van de relatie met de naaste. Daarnaast verschaft het inzicht aan iedereen die werkt met mensen met niet-aangeboren hersenletsel, omdat dit boek het verschil tussen theorie en praktijk laat zien. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2019

TPO - De Praktijk 5/2019 Naar de uitgave

Kennisquiz vragen

kennisquiz

Kennisquiz antwoorden

Antwoorden