Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2019 | Onderzoek | Uitgave 5/2019

TPO - De Praktijk 5/2019

Medicatiebeoordeling onderzocht

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2019
Auteur:
Dr. Hans van der Wouden
Het aantal ouderen in de praktijk neemt toe. Hoe ouder de patiënt, hoe groter de kans dat hij meerdere aandoeningen heeft. Daardoor neemt ook de hoeveelheid medicijnen toe die mensen krijgen voorgeschreven. Regelmatige beoordeling van alle geneesmiddelen die een patiënt gebruikt helpt om ongepaste, overbodige en ongewenste medicijnen en combinaties daarvan op te sporen. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2019

TPO - De Praktijk 5/2019 Naar de uitgave

Redactioneel

Vooruitblik