Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

14-09-2019 | Opinie | Uitgave 10/2019

Huisarts en wetenschap 10/2019

CRP bij COPD-exacerbaties

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 10/2019
Auteurs:
Jochen Cals, Ivo Smeele
Belangrijke opmerkingen
Cals JWL, Smeele I. CRP bij COPD-exacerbaties. Huisarts Wet 2019;62(10):49. DOI:10.1007/s12445-019-0297-2.
Mogelijke belangenverstrengeling: JC was projectcommissielid en co-auteur van de Britse trial, IS was medeauteur van de NHG-Standaard COPD.

Samenvatting

Wat moet je als huisarts met twee tegenstrijdige nieuwsberichten op deze website over CRP-bepalingen bij COPD-exacerbaties? Hoe interpreteer je de koppen bij deze nieuwsberichten, geschreven om huisartsen kort en krachtig bij te praten over hun vakgebied? Is de plaats van CRP nu beperkt of toch zinvol om gerichter antibiotica te kunnen voorschrijven?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2019

Huisarts en wetenschap 10/2019 Naar de uitgave