Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

13-09-2019 | Interview | Uitgave 10/2019

Huisarts en wetenschap 10/2019

Elke Geraerts: “We moeten van timemanagement naar aandachtsmanagement”

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 10/2019
Auteur:
Tanja Veenstra
Belangrijke opmerkingen
Elke Geraerts (België) studeerde psychologie en promoveerde aan de universiteit van Maastricht. Na een succesvolle wetenschappelijke carrière (Harvard, St. Andrews, Maastricht University, Erasmus Universiteit Rotterdam) – hoofdthema mentale veerkracht – koos ze in 2014 voor het ondernemerschap. Sindsdien brengt ze de wetenschappelijke inzichten met Better Minds at Work naar de praktijk. Geraerts publiceerde diverse boeken (Mentaal Kapitaal, Het nieuwe Mentaal, Better Minds, Authentieke intelligentie) en is keynote speaker op het NHG-Congres 2019.

Samenvatting

Het NHG-congres komt er weer aan, dit jaar onder het motto ‘Relax, ‘t is gewoon complex!’ over het veelzijdige huisartsenvak. Neuropsycholoog en keynotespreker Elke Geraerts weet als geen ander dat complexiteit een fenomeen van deze tijd is. En heeft volop ideeën over hoe het anders kan. Sleutelwoorden: lef en bezieling. .

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2019

Huisarts en wetenschap 10/2019 Naar de uitgave