Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2011 | Uitgave 8/2011

Tandartspraktijk 8/2011

Bullshit

TERUG VAN VAKANTIE

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2011
Auteur:
Arthur van Winsen

Abstract

Terug van vakantie ben ik helemaal klaar omaan het werk te gaan. Ik beleefde even een periode van onthechting en reflectie, ommet open vizier het dagelijks lot weer te aanvaarden. Maar hetmoment dat je moet beginnen heeft altijd iets in zich van gezonde twijfel: ‘Kan ik het allemaal nog wel?’ Het is hetzelfde gevoel wanneer je weer voor het eerst het ijs op gaat en denkt dat je het schaatsen bent verleerd. Het blijkt allemaal ergmee te vallen. Na een uurtje werken weet je niet beter.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2011

Tandartspraktijk 8/2011 Naar de uitgave

AGENDA

AGENDA