Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2011 | AGENDA | Uitgave 8/2011

Tandartspraktijk 8/2011

AGENDA

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2011
2 ► Dagcursus ‘Cuspid impaction: Prevention and treatment’. Docent: André Keet. Impactie komt hetmeest voor bij de cuspidaat in de bovenkaak. Op dit seminar zal daar dan ook de meeste aandacht aangegeven worden. Welkemaatregelen kunt u nemen ter preventie en hoe gaat u de behandeling aanpakken en wanneer? Hoe kunt u eenvoudig bepalen of de cuspidaat buccaal of palatinaal gelegen is. Wat als de cuspidaat toch niet op eigen kracht doorbreekt. Verschillende technieken worden getoond en demechanics (incl. TAD’s) omtot een mooi eindresultaat te komen. U kunt eigen casuïstiekmeenemen. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2011

Tandartspraktijk 8/2011 Naar de uitgave

PRODUCT NIEUWS

PRODUCT NIEUWS

Abstract

Bullshit

FEEDBACK POST

TOXISCH ARTICAÏNE?