Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2011 | Uitgave 8/2011

Tandartspraktijk 8/2011

Een paar aspecten van indiceren

DISCREPANTIE TUSSEN IDEAAL EN HAALBAAR

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2011
Auteur:
J.P. van Hoeve

Abstract

In veel gevallen krijgen we in de dagelijkse praktijk niet de gelegenheid de ideale behandelingen uit te voeren. Deze beperking geldt in nog sterkere mate in een verwijspraktijk waar patiënten komen voor een deelbehandeling. Op grond van zijn bevindingen kan de parodontoloog slechts adviezen geven en voorstellen doen aan de verwijzer, maar of dit leidt tot de gewenste behandelingen hangt af van de collega. De visie en het therapeutisch palet van de tandarts zijn hierin bepalend. Uiteraard spelen de interesse van de patiënt en de financiën hierbij ook een rol. Wat is de consequentie hiervan?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2011

Tandartspraktijk 8/2011 Naar de uitgave

REDACTIONEEL

Literatuur

FEEDBACK POST

TOXISCH ARTICAÏNE?