Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2018 | De stelling | Uitgave 4/2018

Stelling
Denkbeeld 4/2018

Afschaffing van het verpleeghuis komt kwetsbare ouderen ten goede

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2018
Auteur:
Theo Hazelhof
Belangrijke opmerkingen
THEO HAZELHOF IS REDACTEUR VAN DENKBEELD EN PSYCHOLOOG IN DE OUDERENZORG.

Samenvatting

Veranderingen kunnen zich bliksemsnel voltrekken. Kijk naar het aardgas: wie had tien jaar geleden gedacht dat er een tijd zou komen dat we in razend tempo ‘van het gas af zouden gaan’? In de verpleeghuiszorg hebben we al een omslag gezien van enkel grootschalige instellingen naar meer kleinschalig wonen. Is het nu niet tijd voor een volgende stap? Het verpleeghuis naar de geschiedenis verwijzen? Maar wat moeten we dan?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2018

Denkbeeld 4/2018 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld