Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2013 | Artikel | Uitgave 6/2013

Psychopraktijk 6/2013

Borderline op latere leeftijd: een practice-based benadering

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 6/2013
Auteur:
Jean Keizer
Belangrijke opmerkingen
J. Keizer is als GGZ-verpleegkundig specialist werkzaam bij Emergis voor een poliklinisch team trauma/cluster-B persoonlijkheidsproblematiek (j.l.keizer@emergis.nl).
In dit artikel wordt achtereenvolgens ingegaan op prevalentie en verschijningsvorm van persoonlijkheidsen in het bijzonder borderlineproblematiek bij ouderen. Aan de hand van een concrete casus bespreek ik de behandeling in het licht van wat actueel als best practice wordt beschouwd.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2013

Psychopraktijk 6/2013 Naar de uitgave

Onze Correspondent

Psychotische context

Richtlijnen en protocollen

Van nachtmerrie tot nachtrust

Redactioneel

Redactioneel