Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Column | Uitgave 1/2014

TPO - De Praktijk 1/2014

Bob de bouwer

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 1/2014
Auteur:
Bas Janssen
Belangrijke opmerkingen
Bas Janssen (41) is praktijkondersteuner, physician assistant en teamleider in een gezondheidscentrum in Almere, getrouwd en heeft 3 kinderen. Hij geeft les aan de opleiding tot praktijkondersteuner.

Samenvatting

Afgelopen weekend had ik een klusje. Mijn vrouw en ik hadden besloten dat het tijd werd voor iets nieuws in de slaapkamer. Beste lezer, niet meteen afhaken, ik ga het niet hebben over bezigheden in de slaapkamer, maar slechts over meubels. Vrijdagavond gingen we dus samen op stap naar Ikea. Ik neem aan dat deze meubelgigant geen verdere introductie behoeft. Uiteraard hadden we wat voorwerk gedaan en zo gingen we gericht op zoek naar de kast van onze keuze. Het pad door de showroom volgend voel ik me altijd als een kind in de snoepwinkel, “Oh kijk, dat is ook mooi!” Na een flinke wandeling en een hoofd vol ongewenste indrukken bereikten we onze bestemming.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

TPO - De Praktijk 1/2014 Naar de uitgave

Weet je dit ?

Antwoorden

Lezen / kijken / zoeken

Patiëntgericht communiceren