Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Interview | Uitgave 1/2014

TPO - De Praktijk 1/2014

“De praktijkondersteuner-ggz hoort bij de praktijk en het team”

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 1/2014
Auteurs:
Sietsche van Gunst, Tanja Veenstra

Samenvatting

Sinds de introductie, in 2008, van de praktijkondersteuner- ggz in de huisartsenpraktijk is deze functie fors in opmars. Geheel conform de wens van de overheid die minder druk op de gespecialiseerde ggz wil, en in plaats daarvan een versterkte eerste lijn plus meer eigen verantwoordelijkheid en zelfmanagement van patiënten. TPO sprak met Rob Dijkstra, directeur van het Nederlands Huisartsen Genootschap, over deze verandering in de huisartsenpraktijk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

TPO - De Praktijk 1/2014 Naar de uitgave