Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Uitgave 5/2013

Denkbeeld 5/2013

‘Bijzonderder dan ik dacht!’

Vmbo-ers maken een levensboek met ouderen

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2013
Auteur:
Nicolet destrée
Belangrijke opmerkingen
Tekst & Beeld Nicolet Destrée Nicolet Destrée is docent aan het ROC Mondriaan en lid van de kenniskring van het lectoraat Psychogeriatrie van De Haagse Hogeschool
Jongeren interesseren voor een baan in de ouderenzorg: het is cruciaal voor goede zorg in de toekomst. Maar hoe doe je dat? Misschien door leerlingen van een vmbo en ouderen met dementie samen aan een levensboek te laten werken?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

Denkbeeld 5/2013 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kort nieuws