Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2011 | Interview | Uitgave 8/2011

Huisarts en wetenschap 8/2011

‘Betere voorlichting aan ouders bij behandeling van kinderen met astma’

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 8/2011
Auteur:
Hans Uijen
In januari van dit jaar promoveerde Hans Uijen op zijn proefschrift Respiratory Diseases in Children. Studies in General Practice (zie ook zijn beschouwing op pagina 436 van dit nummer). Hij onderzocht de prevalentie en behandeling van zowel ondersteluchtweginfecties als bovensteluchtweginfecties bij kinderen. In een interview vertelt hij over de aspecten die van direct belang zijn voor het werk van de huisarts.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2011

Huisarts en wetenschap 8/2011 Naar de uitgave