Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2011 | Uitgave 4/2011

Denkbeeld 4/2011

Beter dan vakkenvullen

een bijbaantje in de psychogeriatrie

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2011
Auteur:
Caroline van den Akker
Belangrijke opmerkingen
psycholoog en journalist
Stel je bent jong en op zoek naar een bijbaan. Wat kies je dan: vakkenvuller bij een supermarkt, hore-camedewerker of… zorgondersteuner in de psychogeriatrie? Lisa, Jeroen en Renske zeiden – onzeker en tegen de stroom in – ‘ja’ tegen een baan in verpleeghuis daelhoven te Soest. Wat waren hun eerste indrukken? En: waarom verdienen zij nog steeds hun geld met hand- en spandiensten tijdens de zorg rond het avondeten?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2011

Denkbeeld 4/2011 Naar de uitgave

OriginalPaper

Zien wat werkt