Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2011 | Uitgave 4/2011

Denkbeeld 4/2011

Geen eer aan te behalen?

Doe meer met consultatie!

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2011
Auteur:
Ronald Geelen
Belangrijke opmerkingen
psycholoog en gedragstherapeut; hij werkt bij Thebe in Breda en is als consulent betrokken
Stel u voor: een in het verpleeghuis opgenomen dame met gevorderde dementie; kwaliteit van leven: slecht en uitzichtloos, ondanks de inzet van arts, psycholoog, verpleging en activiteitenbegeleiding. Is er aan haar dan geen enkele eer meer te behalen? Is verbetering van haar situatie niet meer mogelijk? Of kan misschien een consult door een multidisciplinair team van buiten verschil maken?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2011

Denkbeeld 4/2011 Naar de uitgave

Doordenker

Vooruitzien