Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

16-05-2018 | Nieuws | Uitgave 6/2018

Lopend onderzoek
Huisarts en wetenschap 6/2018

App voor ecg-meting bij ritmestoornissen

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 6/2018
Auteurs:
Jelle Himmelreich, Evert Karregat
Belangrijke opmerkingen
Himmelreich JCL, Karregat EPM. App voor ecg-meting bij ritmestoornissen. Huisarts Wet 2018;61(6):80. DOI:10.1007/s12445-018-0172-6.
Dit is een bijdrage in de rubriek Lopend onderzoek, relevant voor de eerste lijn, geschreven door een promovendus.

Samenvatting

Huisartsen zien geregeld patiënten met klachten die kunnen passen bij een hartritmestoornis. 1 In slechts een derde van de gevallen kunnen ze een ecg-meting verrichten op het moment dat de klachten zich voordoen. 2 Een nieuwe, handzame app kan de diagnostiek bij hartritmestoornissen verbeteren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2018

Huisarts en wetenschap 6/2018 Naar de uitgave