Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

09-05-2018 | Beschouwing | Uitgave 6/2018

Huisarts en wetenschap 6/2018

Hoe huisartsopleidingen kunnen anticiperen op een veranderende spoedzorg

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 6/2018
Auteur:
Martijn Rutten
Belangrijke opmerkingen
Rutten MH. Hoe huisartsopleidingen kunnen anticiperen op een veranderende spoedzorg. Huisarts Wet 2018;61(6):48-50. DOI:10.1007/s12445-018-0158-4.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.

Samenvatting

De huisartsenspoedzorg in Nederland is aan tal van veranderingen onderhevig. Huisartsopleidingen kunnen daar rekening mee houden bij het inrichten van het spoedzorgonderwijs, om jonge huisartsen optimaal te kunnen voorbereiden op de spoedzorg van de toekomst. Wat moeten de opleidingen daarvoor doen?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2018

Huisarts en wetenschap 6/2018 Naar de uitgave