Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2014 | In de praktijk | Uitgave 3/2014

Podosophia 3/2014

Anderhalvelijnszorg: de toekomst van de voetzorg?

Nieuwe ontwikkeling

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 3/2014
Auteur:
Geert-Jan Struijk
Belangrijke opmerkingen
Tekst: Geert-Jan Struijk, podotherapeut en Michel Boerrigter, (diabetes)podotherapeut, van Voetencentrum Wender Beeld: Geert-Jan Struijk
Medisch centrum de Kievit
Medisch centrum (MC) de kievit is een voet- en schoenexpertisecentrum waarin alle mogelijke voetgerelateerde disciplines zijn vertegenwoordigd. Het centrum heeft als doel de brug te slaan tussen met name de eerste- en tweedelijnsvoetzorg, maar ook met de ‘nulde lijn’, de schoenenzaak. Voor meer informatie zie www.​mcdekievit.​nl.

Samenvatting

In Oost-Nederland is Voetencentrum Wender samen met partners bezig om in medisch centrum de Kievit anderhalvelijns voetzorg op te zetten. Doelstelling is om totale voetzorg tegen zo laag mogelijke kosten aan te bieden via themadagen. Per themadag wordt een patiëntencategorie volledig behandeld door de betrokken eerste- en tweedelijnsdisciplines. Deze nieuwe vorm van zorg geeft een kwalitatieve impuls aan voetzorg door de participatie van specialisten binnen de eerste lijn.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Podosophia 3/2014 Naar de uitgave

Biomechanica & bewegingsanalyse

Beweeglijkheden in voet en enkel benoemd