Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2014 | Casus | Uitgave 3/2014

Podosophia 3/2014

Calcaneusfractuur of inversietrauma na val bij rotsklimmen?

Een ongeluk komt nooit alleen

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 3/2014
Auteur:
Mirjam Tuinhout
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek wordt een behandeling uit de praktijk besproken waarbij anamnese, klinisch redeneren en toegepaste therapieën centraal staan.
Tekst en beeld: Mirjam Tuinhout, MPA, podotherapeut, docent, eigenaar FeetForward
De literatuurlijst is bij de redactie op te vragen (podosophia@bsl.nl). U kunt contact opnemen met auteur Mirjam Tuinhout via mirjamtuinhout@feetforward.nl.

Samenvatting

Een sportieve collega van Mirjam Tuinhout had zichtbaar pijn tijdens het lopen; hij was gevallen tijdens een klimpartij. Na ziekenhuisbezoek en behandelingen bij een fysiotherapeut verloopt het herstel langzaam. Er volgt nader onderzoek. Hierbij wordt een calcaneusfractuur gediagnosticeerd. Het verslag van een drukke eerste hulp, een röntgenfoto, directe toegang fysiotherapie en een fanatieke sporter.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Podosophia 3/2014 Naar de uitgave

Podotherapie en Innovatie

3D-geprinte enkelbescherming