Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2014 | Journaal | Uitgave 4/2014

TPO - De Praktijk 4/2014

Alcoholmatiging onder jongeren blijft hard werken

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 4/2014
Auteur:
Annette van Vliet

Samenvatting

In het regiogebied van de GGD Noord- en Oost-Gelderland lopen sinds 2005 twee alcoholmatigingsprojecten voor de jeugd. Deze projecten richten zich op plekken waar jongeren alcohol gebruiken: thuis, op school, op de sportclubs en op uitgaansplaatsen. Dit blijkt succesvol. Sinds 2011 zijn deze projecten samengevoegd om zo een gezamenlijk plan van aanpak te bepalen. Het is belangrijk om de behaalde resultaten vast te houden. Borging is hierbij het sleutelwoord.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

TPO - De Praktijk 4/2014 Naar de uitgave

Ingezonden

Twee vragen

Weet je dit?

Antwoorden