Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2014 | Redactioneel | Uitgave 4/2014

TPO - De Praktijk 4/2014

De participatiepraktijk

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 4/2014
Auteur:
Annemieke de Jong

Samenvatting

Het kan niemand zijn ontgaan dat we getuigen zijn en deel uitmaken van een enorme maatschappelijke transitie. Gedwongen door demografische ontwikkelingen en overheidstekorten zijn we op zoek naar nieuwe verhoudingen tussen overheid, maatschappelijke instanties en burgers. Er wordt op alle niveaus gekanteld en gedecentraliseerd om een ideale situatie te creëren waarin de eigen effectiviteit van de burger optimaal benut kan en moet worden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

TPO - De Praktijk 4/2014 Naar de uitgave

Weet je dit?

Vragen

Ingezonden

Twee vragen

Weet je dit?

Antwoorden