Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2018 | Uitgave 7/2018

Uit de oude doos
Tandartspraktijk 7/2018

Evaluatie rehabilitatie na 14 jaar functioneren

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 7/2018
Auteur:
Frans-Jozef Dams
Belangrijke opmerkingen
Frans-Jozef Dams, Radboud Universiteit Nijmegen 1982, was van 1983 tot 2007 CBT-tandarts. Hij voert een tandartspraktijk in Arnhem.

Samenvatting

In 2007 publiceerde ik onderstaande casus in TP om te laten zien hoe met gefaseerde toepassing van composieten, orthodontie en implantologie een gecompliceerd probleem uiteindelijk vereenvoudigd en op verantwoorde wijze tot een duurzaam occlusieherstel kon leiden. Deze patiënte werd destijds door haar behandelende parodontoloog verwezen in verband met een bijna veertig jaar bestaande esthetisch zeer onbevredigende aanblik, in combinatie met een klasse I-malocclusie. De redactie van TP heeft me gevraagd te bekijken hoe het de patiënte de afgelopen 14 jaar is vergaan en of ik met de kennis van nu voor eenzelfde aanpak zou kiezen. Interessant genoeg om dit voor TP nader uit te werken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2018

Tandartspraktijk 7/2018 Naar de uitgave

OriginalPaper

Combikronen