Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2007 | Article | Uitgave 1/2007

Kind & Adolescent Praktijk 1/2007

World Wide Wisdom

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 1/2007
Auteur:
Frank Ruiters
Belangrijke opmerkingen
Frank Ruiters, gz-psycholoog, www.​psycholoog.​net.

Abstract

Na het stellen van de diagnose van PDDNOS of een autismespectrumstoornis zijn er bij de ouders van het kind vanzelfsprekend veel vragen over oorzaken, gevolgen en het vervolg. Meerdere instellingen delen dan informatie uit. De ggz Eindhoven en de Kempen doet dat ook, maar gebruikt daarvoor de zelf samengestelde informatiemap. Prettig hierbij is dat de informatiemap te downloaden is via http://​www.​ggze.​nl/​zorginformatie/​Zorgprogrammas/​pdf/​Autismemap_​jul06.​pdf. Hoofdstuk 1 daarvan kan zonder meer bijna in zijn geheel worden meegegeven aan ouders, omdat deze bruikbare algemene informatie over autismespectrumstoornissen bevat.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

BSL Academy Social Work GGZ

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2007

Kind & Adolescent Praktijk 1/2007 Naar de uitgave

Article

Mode