Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2018 | Kennisquiz | Uitgave 3/2018

TPO - De Praktijk 3/2018

Weet je dit?

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 3/2018
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
De antwoorden bij deze kennisquiz zijn gebaseerd op de huidige, tamelijk strikte Nederlandse richtlijnen.
Een recent artikel in The Lancet, breed uitgemeten in de media, benadrukt de kwalijke gevolgen van alcohol eens te meer. Dit grote, internationale onderzoek is gebaseerd op data van 600.000 drinkers uit 19 landen. Het onderzoek in The Lancet van april 2018 is nog niet in de Nederlandse richtlijnen verwerkt.

Samenvatting

Test je kennis over allerlei onderwerpen die met je beroep te maken hebben. Deze quiz gaat over problematisch alcoholgebruik. De vragen zijn deels geformuleerd als stellingen (juist/onjuist) en deels als multiple-choicevragen. De antwoorden vind je op pagina 18. Heb je vragen over deze kennisquiz? Mail naar tpodepraktijk@bsl.nl.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

TPO - De Praktijk 3/2018 Naar de uitgave

Journaal

Journaal

Implementatie

Maatwerk bij CVRM