Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2018 | Implementatie | Uitgave 3/2018

TPO - De Praktijk 3/2018

Maatwerk bij CVRM

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 3/2018
Auteurs:
Dr. Elke Huntink, Prof.dr. Michel Wensing, Dr. Jan van Lieshout
Belangrijke opmerkingen
Dit artikel is een bewerking van: Huntink EM, Wensing M, Van Lieshout J. Een implementatieprogramma CVRM voor praktijkondersteuners. Huisarts Wet 2017;60:623-5. Publicatie gebeurt met toestemming.

Samenvatting

Praktijkondersteuners zijn niet altijd op de hoogte van de relatie tussen hart- en vaatziekten en mogelijk depressieve symptomen. Dat blijkt uit onderzoek naar het effect van een groot internationaal project. Tijdens dit project hebben de onderzoekers het implementatieprogramma ‘Maatwerk bij CVRM’ ontwikkeld voor de zorg van patiënten met (verhoogd risico) op hart- en vaatziekten. Zij lichten het programma in dit artikel toe.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

TPO - De Praktijk 3/2018 Naar de uitgave

Kennisquiz

Weet je dit?

Lezen/kijken/zoeken

Lezen/kijken/zoeken