Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2018 | Implementatie | Uitgave 3/2018

TPO - De Praktijk 3/2018

Nieuwe kwaliteitsstandaarden voor kinderen met psychische problemen

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 3/2018
Auteur:
Annemies Gort

Samenvatting

Huisartsen en praktijkondersteuners zien vaak kinderen met psychische problemen op hun spreekuur. Om die kinderen zo goed mogelijk te kunnen helpen, zijn er nu kwaliteitsstandaarden voor professionals ontwikkeld. In twee generieke modules staat in hoofdlijnen wat goede zorg is en hoe je de jeugdhulp goed organiseert. Het belang van het kind staat daarbij centraal, benadrukt huisarts Hans Moolenburgh.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

TPO - De Praktijk 3/2018 Naar de uitgave

Journaal

Journaal