Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2015 | Nieuws | Uitgave 5/2015

Standby 5/2015

Voortaan vergoeding stageplek tandartsassistent

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 5/2015
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Tandartspraktijken die studenten opleiden van de mbo-opleiding Tandartsassistent, kunnen vanaf het schooljaar 2015-2016 een tegemoetkoming krijgen uit het Stagefonds Zorg. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft dit toegezegd op verzoek van de KNMT, de beroepsvereniging voor tandartsen. Met de extra finan ciële ondersteuning wordt het aantrekkelijker om een opleidingsplaats aan te bieden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2015

Standby 5/2015 Naar de uitgave

Column Ditte

Het prikaccident