Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2006 | Productinformatie | Uitgave 12/2006

Tandartspraktijk 12/2006

Voorspelbaar implanteren

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 12/2006
Auteur:
J. M. Kreyns

Samenvatting

Voor architecten is het driedimensionaal plannen op de computer al lang de gewoonste zaak van de wereld. Voordat er ook nog maar een spa in de grond is gestoken, weten zij al hoe het resultaat van hun ontwerp eruit zal zien. Voor implantaatgedragen constructies zou eenzelfde voorspelbaar inzicht net zo gewoon moeten zijn.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2006

Tandartspraktijk 12/2006 Naar de uitgave

Productinformatie

Perfecte pasvorm

TP selectief

Cariologie

Aansprakelijkheid

Risico of pakkans