Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2006 | Quote | Uitgave 12/2006

Tandartspraktijk 12/2006

Quote

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 12/2006
Auteur:
   

Samenvatting

Afgezien van hun patiënten, zijn kwakzalvers de grootste leugenaars ter wereld.’Citaat van Benjamin Franklin (1706-1790), Amerikaans staatsman en uitvinder, die door hard werken een van de rijkste mensen in het toenmalige Amerika werd. Door zelfstudie ontwikkelde hij zich tot een gerespecteerde wetenschapper. De bliksemproeven die hij met een vlieger uitvoerde, zijn wereldberoemd. Zijn belangstelling voor elektriciteit is terug te vinden in de terminologie: positieve en negatieve lading zijn van Franklin afkomstig.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2006

Tandartspraktijk 12/2006 Naar de uitgave

Esthetische tandheelkunde

Tools in de esthetische tandheelkunde