Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2006 | Nieuws | Uitgave 12/2006

Tandartspraktijk 12/2006

Inzicht in de prijzen

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 12/2006
Auteur:
   

Samenvatting

Het is bekend dat de verkoopprijzen tussen de verschillende dental depots behoorlijk kunnen verschillen. Ook is het geen geheim dat de kortingen op de verkoop - prijzen verschillen vertonen. Om het inzicht in de daadwerkelijke prijs nog minder inzichtelijk te maken, hanteert elk dental depot bovendien nog een systeem van aanbiedingen. Daar is niet meer uit te komen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2006

Tandartspraktijk 12/2006 Naar de uitgave

TP selectief

Traumatologie

Redactioneel

Mondfotografie