Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Editorial | Uitgave 3/2017

Standby 3/2017

Voorkom onnodige problemen met de inspectie rondom röntgenfoto’s

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 3/2017
Auteur:
Maria de Vries

Samenvatting

Dit advies geeft de KNMT aan mondzorgpraktijken. Grote kans dat jullie de komende maanden bezoek krijgen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ). De inspectie heeft namelijk aangekondigd strenger te gaan controleren op de normen rond röntgenfoto’s. Omdat zo’n bezoek veel teweeg kan brengen in de praktijk, heeft de KNMT zes aandachtspunten op een rij gezet om onnodige problemen met de inspectie te voorkomen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2017

Standby 3/2017 Naar de uitgave