Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Cursussen en opleidingen | Uitgave 3/2017

Standby 3/2017

Cursus en opleiding over autisme in de praktijk

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 3/2017
Auteur:
Yvonne Maassen
Belangrijke opmerkingen
Dank je wel Wyanne en Geertje dat ik deze cursus mocht bijwonen, het was wederom een eyeopener.

Samenvatting

De Academie voor Kindertandheelkunde organiseerde op 9 februari jl. een cursus Autisme in de praktijk. Ik was al eens bij een lezing over autisme, dat was toen voor mij een eyeopener. Nu mocht ik aansluiten bij een hele cursusdag. Vol spanning wat deze dag me zou gaan brengen, ging ik op weg naar het Postillion Hotel in Bunnik.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2017

Standby 3/2017 Naar de uitgave