Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Lezersvraag | Uitgave 3/2017

Standby 3/2017

Wat doet koffie met je gebit?

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 3/2017
Auteur:
Elly Hogeveen
Belangrijke opmerkingen
Voor lezersvragen kun je mailen naar redactiestandby@bsl.nl

Samenvatting

We drinken heel wat koffie. Sommigen van ons starten er alleen de dag mee, anderen drinken het de hele dag door. Zodra een patiënt uitvalt, neem ik een vers kopje koffie uit de koffieautomaat in de kantine. Ik neem tegenwoordig zwart omdat ik weet wat suiker en melk voor je gebit doet. Koffie is zonder die toevoegingen een redelijk pH-neutraal drankje.
Maar is koffie als drank ook van invloed op de mondgezondheid vroeg een patiënt laatst?

Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2017

Standby 3/2017 Naar de uitgave