Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2013 | Uitgave 12/2013

Tandartspraktijk 12/2013

Vijltje gebroken vertrouwen gebroken

Vertrouwen uit noodzaak

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 12/2013
Auteur:
Drs. J.M. Kreijns
Belangrijke opmerkingen
Drs. J.M. Kreijns is tandheelkundig adviseur en tandarts. Daarnaast was hij van 1990-2010 redacteur van TandartsPraktijk.
Het komt regelmatig voor dat tijdens een endo een vijltje afbreekt. Vervelend voor de tandarts en hinderlijk voor de patiënt. Die wordt veelal verwezen naar de endodontoloog om opnieuw een lastige behandeling te ondergaan. Soms gaat het element met afgebroken vijltje en al verloren. In beide gevallen volgen er kosten waar de patiënt niet op gerekend had. Ook financiële schade dus.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2013

Tandartspraktijk 12/2013 Naar de uitgave

Product nieuws

Product nieuws

Redactioneel

Happy ending?

Reacties van lezers

Reacties van lezers

OriginalPaper

Het torquegevaar