Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2013 | Uitgave 12/2013

Tandartspraktijk 12/2013

Het torquegevaar

Recessie in het onderfront na ortho-draadspalk

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 12/2013
Auteur:
MSc Drs. G.E. Rhemrev
Belangrijke opmerkingen
Drs. G.E. Rhemrev Msc (ACTA, 1998) is als tandarts-parodontoloog en -implantoloog verbonden aan de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam en als docent aan de vakgroep Parodontologie van het ACTA.
De bij dit artikel behorende literatuurlijst kan per e-mail worden opgevraagd via <redactie-tp@planet.nl>
Het optimaal functioneren van de mond is van wezenlijk belang voor het functioneren van het individu in de westerse maatschappij. Orthodontie biedt daarin de mogelijkheid zowel het aangezicht als het kauwstelsel naar onze maatstaven te perfectioneren. Het is daarom des te frustrerender als na jaren relaps optreedt die niet zelden gepaard gaat met gingivarecessies. Is de angst voor verlies van gebitselementen dan ongegrond?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2013

Tandartspraktijk 12/2013 Naar de uitgave

Redactioneel

Happy ending?

Gewone- en ongewone patiënten

Fibromen en fibroomachtige zwellingen