Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2010 | Cursussen en opleidingen | Uitgave 4/2010

Standby 4/2010

Verslag ‘Nationaal symposium assisterenden in de mondzorg’

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 4/2010
Auteurs:
Elly Hogeveen, Maria de Vries

Samenvatting

Het allereerste symposium voor assisterenden in de mondzorg in de Jaarbeurs te Utrecht op 9 april 2010, een gezamenlijk initiatief van Bohn Stafleu van Loghum en Edin, werd geopend met een hartelijk welkom door Maaike Braam (BSL) en Anne Peter van Riet (Edin). De moderne (preventie)assistent en praktijkmanager als volwaardig lid van het tandheelkundig team, mede door de Wet BIG.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2010

Standby 4/2010 Naar de uitgave

Praktijkvoorbeeld

Politieke poetsles

Column Ditte

Lost forever!?