Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2010 | Praktijkvoorbeeld | Uitgave 4/2010

Standby 4/2010

Politieke poetsles

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 4/2010
Auteur:
Lienke Neef

Samenvatting

Door het NMT (de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde) werd ik uitgenodigd om op 7 juni aanwezig te zijn bij een politieke poetsles. In het heetst van de politieke strijd maakte een aantal politici tijd vrij om een kijkje te komen nemen op basisschool De Jonge Wereld in Den Haag. Daar kreeg groep 7 poetsles van tandarts Rob Barnasconi, voorzitter van de NMT. Hij gaf deze les in het kader van het onderwijsproject ‘Hou je mond gezond!’ De (kandidaat-)kamerleden van de PvdA (Roos Vermeij), GroenLinks (Jesse Klaver) en SP (Henk van Gerven) namen in het kader van de verkiezingscampagne deel aan deze speciale poetsles. Van het CDA was demissionair minister van Volksgezondheid Ab Klink aanwezig.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2010

Standby 4/2010 Naar de uitgave

Column Ditte

Lost forever!?

Editorial

Oproep