Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2017 | Uitgave 2/2017

TPO - De Praktijk 2/2017

Verenigingsnieuws

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 2/2017
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Diverse groeperingen en werkgroepen doen een beroep op V&VN praktijkverpleegkundigen en praktijkondersteuners om mee te werken aan en mee te denken bij allerlei zaken die relevant zijn voor de kwaliteit van de zorg en bij de profilering en ontwikkeling van het beroep.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2017

TPO - De Praktijk 2/2017 Naar de uitgave

Educatie richtlijn behandeling tabaksverslaving

Actualisering richtlijn behandeling tabaksverslaving

Educatie vitaminesuppletie

Vitaminesuppletie wanneer wel?

Kennis lesa ondervoeding

Uitgelicht LESA Ondervoeding