Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2017 | Uitgave 2/2017

TPO - De Praktijk 2/2017

Lezen/kijken/zoeken

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 2/2017
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Dit boek heeft een brede doelgroep. Het is bestemd voor professionals in de reguliere en geestelijke gezondheidszorg (ggz) en de maatschappelijke hulpverlening, en voor studenten in deze sectoren. De auteur geeft aan dat het boek ook relevant is voor leergierige burgers die in hun persoonlijk leven of dat van hun naasten met de beschreven aandoeningen te maken hebben.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2017

TPO - De Praktijk 2/2017 Naar de uitgave

Kennis lesa ondervoeding

Uitgelicht LESA Ondervoeding

Uit de praktijk samenwerking met laaggeletterden

Nieuwe inzichten door samenwerking met laaggeletterden

Educatie richtlijn behandeling tabaksverslaving

Actualisering richtlijn behandeling tabaksverslaving