Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2017 | Interview geen medisch model, maar autonomie | Uitgave 2/2017

TPO - De Praktijk 2/2017

Geen medisch model, maar autonomie

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 2/2017
Auteur:
Sietsche van Gunst

Samenvatting

Suzan Dorst werkt als praktijkverpleegkundige in woonzorgcentrum Horizon in Hoofddorp, een locatie van Stichting PCSOH. De medewerkers van dit woonzorgcentrum geloven in het bieden van individuele zorg met zoveel mogelijk autonomie voor de bewoners. Het woonzorgcentrum biedt veel verschillende vormen van zorg en wonen. Die benadering slaat aan.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2017

TPO - De Praktijk 2/2017 Naar de uitgave

Floris column

Provoceren

Redactioneel

Luchtkwaliteit

Onderzoek een stappenteller bij COPD

Een stappenteller bij COPD

Educatie vitaminesuppletie

Vitaminesuppletie wanneer wel?

Educatie richtlijn behandeling tabaksverslaving

Actualisering richtlijn behandeling tabaksverslaving